30. maj 2011

Passer dit mobilabonnement til dit forbrug?

Der kommer en lind strøm af nye forbrugersider, som tilbyder div. pristjek. Et af de seneste, jeg har opdaget, er www.telepristjek.dk
På deres hjemmeside kan du indtaste dit forbrug og få at vide, hvilket selskab og abonnement der er mest økonomisk for dig. Jeg tror på de finder det rigtige resultatet. Men sikker kan man jo ikke være, når man ikke helt ved, hvem der står bag. På kontaktsiden finder man et telefonnummer, man kan ringe til. Og det synes jeg borger for en hvis kvalitet.
Sitet indeholder er et hav af artikler, hvoraf nogle er mere interessant end andre. Og så er der en gennemgang af alle mobilselskaber og deres abonnement-ordninger i Danmark. Det tror jeg ikke findes andre steder.
I løbet af 2010 har Telepristjek foretaget over 5.000 interview og på den basis udarbejdet en rapport, der afslører vinderne og taberne i mobilkrigen. Kundernes tilfredshedsgrad spiller en afgørende rolle i analysen, der giver Telmore førstepladsen som det bedste mobilselskab i Danmark, mens Telia bliver bundproppen som det dårligste selskab.
Selve sitet lider under, at antallet af information er så stort. Menustrukturen og dermed brugervenligheden er ikke lige så overbevisende som indholdet, så man skal give sig tid til at rode rundt på sitet, hvis man vil have fuld udbytte af informationerne.
Sitet har også fokus på bredbånd og internetforbindelser. Men den del virker meget ufærdigt og er p.t. ikke værd at spilde tid på.
Generelt er sitet læsemæssigt en tung fornøjelse, fordi stoffet er så faktuelt. Men hvis du er en kritisk forbruger, der vil se dig for, inden du tegner et abonnement, er det meget guf at hente.
Klik her - og husk, at du er nødt til at klikke på deres logo oppe i venstre hjørne, når du vil tilbage til forsiden. Ellers risikere du hurtigt at havne i en blindgyde.
Klik her for at komme til siden.