26. december 2010

Gaveideer til iNørder

Andre har sikkert ligesom mig været på gavejagt her i julen. Og på nettet faldt jeg over nogle helt specielle gaveideer - bl.a. en del, der er skræddersyet til Apple folket.
Jeg arbejder til dagligt på en velvoksen iMac, og med den på budgettet, har jeg endnu ikke haft råd til at anskaffet mig en iPhone, en iPod eller en iPad.
Men jeg har overvejet at købe noget iPod sengetøj. Så kan jeg i hvert fald med nogen ret sige, at jeg sover med en iPod!

Jeg fandt dette fantastiske sengetøj på et site, der hedder www.incrediblethings.com. Det er et site, hvor man kan finde de mest utrolige gaver, både til børn og voksne. Og til alle mulige praktiske formål. Som f.eks. sengetøjet. Det fås for 49 $.
Men der er mange andre gaveideer. Og jeg har valgt nogle af dem ud, jeg tror vil glæde især Applenørder. Eller Applenørder in spe.Hvis nogen ønsker sig f.eks. en iPhone, og du kun har råd til en æske chokolade, kan du give vedkommende en æske iPhone chokolade. Den koster 47 $.

Er gaven til en, der allerede har en iPhone, vil vedkommende sikkert blive glad for et etui med en indbygget flaskeåbner. Eller iBottle Opener, som den kaldes. Prisen er 24 $.

Er man den lykkelige ejer af en iPad og gerne vil være lige så fri som mulig, kan man få en trøje med en lomme, der er skræddersyet til en iPad. Prisen er 50 $.


Skal vi op i den rigtig dyre ende, kan man faktisk også få en "iGrip" til siniPad. På den måde er den nem at bære rundt. Og så gør det vel ikke noget, at det samtidig er et signal til oververdenen om, at man er den lykkelige ejer af dette Apple vidunder. Det er en eksklusiv sag i aluminium. Det samme er prisen - eksklusiv altså: 300 $.

Mange vil sidder og arbejde på deres iGadget samtidig med, at de spiser et stykke pizza. I hvert fald de ægte nørder. Og hvorfor slås med store tallerkener eller pizzaæsker om bordpladsen, når man kan få en tallerken, der ikke er større end et stykke pizza? Prisen fylder heller ikke meget: 16 $.
Man kan ikke handle på incrediblethings.com. Man bliver dirigeret videre. Bl.a. til Amazone.com.
Selv om du ikke lige står og mangler en gaveide nu, er det et morsomt site at surfe på, hvis man vil se nogle virkelige incredible things. Og det er jo meget rart at være forberedt til næste gang, det bliver jul. Så bare klik her.