20. december 2011

Endelig en app, der gør det nemt at finde de billigste tilbud, når du køber ind
Mon ikke de fleste af os har prøvet at stå i en forretning og set på en vare, som vi syntes var lidt for dyr. Men hvor var det nu, man kunne finde den billigere?
Det svar kan du få nu, hvis du har en iPhone eller Android.
Pricerunner har nemlig opfundet en applikation, der gør din telefon til en scanner. Når du står med varen i butikken, kan du scanne den, og app'en vil derefter fortæller dig, hvor du kan købe den pågældende vare billigst muligt.
Nogle forretninger vil måske ikke have du fotografere deres varer. Men det er der også en løsning. Med Pricerunners applikation kan du nemlig at indtaste navnet. Så finder den de billigste løsninger til dig.
På billedet til højre kan du se, hvordan app'sen ser ud på din mobiltelefon.
Klik her, hvis du vil have denne app's til en Android
Og her, hvis du skal have den på en iPhone
I begge tilfælde er det helt gratis.
P.t. virker applikationen bedste, når det gælder hvidevarer, computere, fjernsyn, fotoudstyr osv. Det er jo også de områder, hvor Pricerunner gør sig bedst på nettet.
Men de var nu ikke den første med en app's, der gør det muligt at sammenligne priser. Du kan f.eks. hente Zenka, der dækker flere varegrupper, bl.a. også en del fødevarer. Du kan samtidig indsnævre det geografiske område, du ønsker at handle i. På den måde kan du faktisk lave en hel indkøbsliste hjemmefra - og samtidig få den hurtigste rute rundt til de butikker, du vil handle i.
Zenka er egentlig lavet til både iPhone og Android, men i skrivende stund har Apple den ikke længere i sit app-sortiment. Men du kan stadig få den til Android. Klik her, hvis du vil læse mere om Zenka eller downloade den.
Politiken har i øvrigt bragt en god artikel om det nye fænomen - og specielt om perspektiver i den slags applikationer. Du kan læse artiklen her.